Autóbérlés Székesfehérvár

Autóbérlés NAPI 5000,-Ft ár. Autókölcsönzés, kisbusz bérlés, teherautó bérlés gyors kiszolgálás. Bérautó Székesfehérvár

Kisteherautó bérlés Székesfehérvár

Ezt a weboldalt azért készítettük, hogy segítsen neked kisteherautót, vagy kisbuszt találni, melyek megfelelőek céljaid megvalósításához. Nézz körbe az oldalon, hogy találsz-e számodra megfelelő járművet, vagy hívj fel minket, mondd el mik az elképzeléseid, milyen fajta jármű kéne, valamint mire kéne, és mi körbenézünk telephelyeinken, keresünk neked megfelelő járművet, így elérhetővé válik számodra is az olcsó kisteherautó bérlés Székesfehérváron!

 

Kisteherautó bérlés Székesfehérvár - Hívj fel!
Laci - 06-1-445-4213

 


ravasz-berbeado-autoberles

 

Dobozos kisteherautó bérlés típusok Székesfehérvár

Ford Transit

ford_transit_uj_teherauto_berles_szekesfehervar.png

 

Akár napi 8.500 Ft-ért!

Letét: 100.000 Ft

 

Kisteherautó bérlés Székesfehérvár - Csörögj rám!
Laci - 06-1-445-4213

 

Ford Transit

ford_transit_teherautoberles_szekesfehervar.png

Tartós bérlet esetén már 6.000Ft/nap áron bérelhető!

 Letét: 100.000Ft

 

Kisteherautó bérlés Székesfehérvár - Telefonálj rám!
Laci - 06-1-445-4213

 

Peugeot Boxer

peugeot_boxer_olcso_teherautoberles_szekesfehervar.png

 

Akár napi 10.500 Ft-ért!

Letét: 60.000 Ft

 

Nissan Vanette

nissan_vanette_olcso_teherautoberles_szekesfehervar.png

 

Akár napi 4.500 Ft-ért!

Letét: 50.000 Ft

 

Kisteherautó bérlésről általában

Ha találtál kisteherautót a weboldalon, ami megfelel elvárásaidnak, és alkalmas céljaid teljesítéséhez, hívj fel, és elintézem neked a maradék, szükséges tennivalókat a bérléshez. Ha nem is találtál megfelelő járművet, ne csüggedj. Ezen a weboldalon csupán egy kis ízelítőt láthatsz a teljes választékból. Hívj fel, és én keresek neked megfelelő járművet.

Miután el lett intézve a bérlés, a kisteherautót az általad választott időpontban, telephelyén át tudod venni. Az átvételi pont a jármű típusától függ. Ha nem szeretnél elmenni a kisteherautóért, akár házhoz is szállítjuk neked. Ennek összege a kisteherautó típusától, és a távolságtól is függ, de ha felhívsz, megmondom neked a pontos összeget.

A bérlés véglegesítéséhez kaució letételére lesz szükség, melynek összege a bérelt jármű típusától függ. Ezt az összeget persze maradéktalanul visszakapod a bérleti időszak végén, amennyiben a kisteherautót tisztán, teli tankkal, késés nélkül, olyan állapotban hozod vissza, amilyenben elvitted, vagy kézhez kaptad.

Amikre szükség lesz a kisteherautó bérléshez:

  • Jogosítvány
  • Lakcímkártya
  • Érvényes személyi igazolvány, vagy érvényes útlevél
  • TB kártya
  • Adó igazolvány

A bérelt kisteherautót kifogástalan műszaki állapotban, kitakarítva, lemosva, teli tankkal kapod kézhez. Ugyanilyen állapotban szeretnénk majd a járművet viszontlátni a bérleti időszak végén. Amennyiben nem volt időd, vagy módod kitakarítani/letisztítani a járművet, takarítási díjat kérünk el. Ha a kisteherautó visszaadásakor nincs tele a tank, a hiányzó üzemanyag árát felszámoljuk.

Minden 24 órát meghaladó újabb 1 óra eltelte egy újabb teljes napnak számít. A bérleti díj kiszámolása ez alapján történik. Ettől eltérni csak előre egyeztetett, és előre megállapodott feltételek mellett áll módunkban. A célunk, hogy elégedett légy az autóbérléssel, ezért tudunk rugalmasak is lenni, fordulj felénk bizalommal.

Lopás esetén a bérlőnek minél előbb értesíteni kell a bérbeadót, és egyeztetés után köteles megtenni a szükséges feljelentést az illetékes rendőrségen. A feljelentés alkalmával készült rendőrségi jegyzőkönyvet, a bérjármű forgalmi engedélyét, valamint kulcsait mielőbb köteles átadni a bérbeadó részére.

Baleset, vagy kár esetén a bérlő köteles haladéktalanul értesíteni a bérbeadót. Baleset esetén kárbejelentő lap kitöltése, és rendőrségi jegyzőkönyv felvétele.

Szükség esetén csereautót tudunk biztosítani.

Amiket a kisteherautóhoz kapsz a bérlés során:

  • 1 db gyári kulcs
  • KRESZ által előírt kötelező tartozékok
  • Forgalmi engedély
  • Évszaknak megfelelő gumiabroncsok

 

Kisteherautó bérlés Székesfehérvár - Hívj!
Laci - 06-1-445-4213

 

 

 

A feltüntetett árak nettó árak.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 57
Heti: 433
Havi: 1 297
Össz.: 104 492
Oldal: Kisteherautó bérlés Székesfehérvár
Autóbérlés Székesfehérvár - © 2008 - 2018 - autoberlesszekesfehervar.hupont.hu