Autóbérlés Székesfehérvár

Autóbérlés NAPI 5000,-Ft ár. Autókölcsönzés, kisbusz bérlés, teherautó bérlés gyors kiszolgálás. Bérautó Székesfehérvár

Kisbusz bérlés Székesfehérvár

Célunk olcsó és minőségi autó-, valamint kisbusz bérlés biztosítása ügyfeleink számára. Ezt a weboldalt is ezzel a céllal készítettük el. A weboldalon pár típus fel van tüntetve, azonban ez nem a teljes választék, így ha nem is találnál a weboldalon megfelelő járművet, ne csüggedj, hívj fel, és biztos vagyok benne, hogy találunk neked megfelelő autót/kisbuszt.

 

Kisbusz bérlés Székesfehérvár - Hívj fel!
Laci - 06-1-445-4213

 

Kisbusz bérlés Székesfehérvár típusok

Ford Transit

ford_transit_2.0_tddi.jpg

Akár napi 12.000 Ft-ért!

Letét: 100.000 Ft

 

Kisbusz bérlés Székesfehérvár - Csörögj rám!
Laci - 06-1-445-4213

 

Toyota Hiace

toyota_hiace.jpg

6.400 Ft/nap

 

Kisbusz bérlés Székesfehérvár - Hívj!
Laci - 06-1-445-4213

 

Székesfehérvár Kisbusz bérlés menete

Találtál kisbuszt, mely elvárásaidnak és céljaid teljesítéséhez megfelelő? Hívj fel, és én elintézem neked a maradék intéznivalókat! Ha nem is találtál a weboldalon megfelelő kisbuszt, hívj csak fel, és én szétnézek a többi telephelyünkön is. Több telephelyünk is van, több tucat járművel összesen, így a weboldalon csak egy ízelítőt láthatsz a teljes választékból. Biztosan találunk neked megfelelő kisbuszt.

A kisbusz kibérléséhez kaució kifizetésére lesz szükség, melynek összege a kisbusztól függ. A kauciót természetesen visszakapod a bérleti időszak végén, amennyiben késés nélkül, hibátlan állapotban visszahozod a kisbuszt.

A busz átvételi helye a bérelni kívánt busz típusától függ, valamint attól, hogy melyik telephelyen található az adott típus. A járművet kérésre akár házhoz, vagy a kért helyszínre szállítjuk neked. Ennek díja típustól és távolságtól függően változhat, pontos árért kérlek, hívj fel!

A kisbuszt teli tankkal, hibátlan műszaki állapotban, tisztán kapod meg, ugyanígy szeretnénk a buszt visszakapni. Ha nem volt időd, vagy módod, kitakarítani, lemosni a kisbuszt, takarítási díjat számolunk fel. Ha hiányzik üzemanyag az üzemanyagtartályból a kisbusz visszaadásakor, a hiányzó üzemanyag árát felszámoljuk.

A kisbuszok minden szükséges irattal és engedéllyel rendelkeznek.

A bérleti díj tartalmazza a kötelező biztosítások, és egyes járművek esetében a Casco biztosítás egy részét is. A biztosítás nem terjed ki gumi, felni, vagy utasteret ért sérülésre.

Minden 24 órát meghaladó újabb 1 óra eltelte egy újabb teljes napnak számít, a bérleti díj kiszámítása ez alapján történik. Ettől eltérni csak előre egyeztetett, és előre megállapodott feltételek mellett áll módunkban. Nagyobb buszaink esetében óradíj van, ezeknél nem érvényes az előbbi állítás. Legfőbb célunk, hogy elégedett légy, ezért tudunk rugalmasak is lenni, bármi kérésed lenne, fordulj felénk bizalommal!

Baleset, káresemény, vagy lopás esetén a bérlőnek kötelessége mielőbb szólni a bérbeadónak, és értesíteni bérbeadót a történtekről, utána pedig köteles megtenni a szükséges intézkedéseket (baleseti lap kitöltése, rendőrségi jegyzőkönyv felvétele, lopás esetén feljelentés is). Lopás után a bérlőnek haladéktalanul el kell juttatnia a feljelentés alkalmával készült rendőrségi jegyzőkönyvet, a jármű kulcsát, valamint forgalmi engedélyét a bérbeadóhoz.

Szükség esetén cserejárművet biztosítunk.

Amik szükségesek a kisbusz bérléshez:

 • Érvényes személyi igazolvány / útlevél
 • Jogosítvány
 • Adó igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TB kártya
 • Cég esetén a cég iratai is
 • Utolsó havi rezsi számla

Amiket a kisbusszal kapsz:

 • 1 db gyári kulcs
 • KRESZ által előírt tartozékok
 • Forgalmi engedély
 • Évszaknak megfelelő abroncsok

 

Kisbusz bérlés Székesfehérvár - Hívj!
Laci - 06-1-445-4213

 

9 személyes kisbusz bérlés Székesfehérvár

Ford Transit 9 személyes kisbusz bérlés

ford_transit_autokolcsonzes_eger.jpg

Akár napi 12.000 Ft-ért!

 

Kisbusz bérlés Székesfehérvár - Csörögj rám!
Laci - 06-1-445-4213

 

Renault Trafic

renault_trafic.jpg

Akár napi 14.400 Ft-ért!

 


ravasz-berbeado-autoberles

 

 

 

 

A feltüntetett árak nettó árak.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 57
Heti: 432
Havi: 1 296
Össz.: 104 491
Oldal: Kisbusz bérlés Székesfehérvár
Autóbérlés Székesfehérvár - © 2008 - 2018 - autoberlesszekesfehervar.hupont.hu